נטורופתיה | דיקור סיני ויפני | צמחי מרפא
Toggle Menu
054-6123245
ראשי
אודות
טיפולים
טיפול נטורופתי
דיקור סיני ויפני
טיפול תזונתי מותאם אישית
טיפול בצמחי מרפא
ארומתרפיה
דמיון מודרך
איזון הורמונלי ופריון
איזון הורמונלי
טיפול טבעי באנדומיטריוזיס
טיפול טבעי בתסמונת קדם ווסתית (PMS)
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות (PCOS)
טיפול טבעי בבעיות פוריות
מערכת העיכול
טיפול טבעי באלרגיות
טיפול טבעי בצרבת
טיפול טבעי בדלקת בקיבה (גסטריטיס)
טיפול טבעי בעצירות
טיפול טבעי בנפיחות בטנית וגזים
טיפול טבעי בכולסטרול גבוה
השמנה וירידה במשקל
מתכונים
חומוס ביתי
קרקרים מקמח טף
דאל מעדשים כתומות
מרק עדשים וירקות טחון
מרק כתום עם ג'ינג'ר
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
לביבות בננה ושיבולת שועל
מאפינס ירקות
רול תמרים
פינוקי רעות
צרו קשר
מרק עדשים וירקות טחון
מרכיבים:
500 גר' עדשים אדומות/עדשים ירוקות
1.8 ליטר מים (או יותר, תלוי בסמיכות הרצויה)
ירקות (ניתן לשנות):
5-6 גזרים
2 קישואים
דלעת (חתיכה בינונית
רבע-חצי בטטה (תלוי בגודל)
חצי קולורבי
1 בצל
1 כרישה
4-5 פרחי כרובית
מלח עשבים ופלפל שחור טרי גרוס, כמון, כורכום – לפי הטעם
איך מכינים?
יש להשרות את העדשים (עדשים כתומות ניתן להשרות 5 שעות, עדשים ירוקות עדיף להשרות לפחות 12 שעות ולהחליף מדי פעם את מי ההשרייה)
יש לשים העדשים עם המים בסיר גדול ולהרתיח למשך 10 דקות. .
להוסיף את הירקות ולהביא שוב לרתיחה.
להוסיף את התבלינים.
להנמיך את האש ולבשל למשך כ-30 דקות עד שהירקות והעדשים יתרככו..
לטחון הכל בבלנדר (יש אופציה לא לטחון ולאכול את המרק כמו שהוא)