נטורופתיה | דיקור סיני ויפני | צמחי מרפא
Toggle Menu
054-6123245
ראשי
אודות
טיפולים
טיפול נטורופתי
דיקור סיני ויפני
טיפול תזונתי מותאם אישית
טיפול בצמחי מרפא
ארומתרפיה
דמיון מודרך
איזון הורמונלי ופריון
איזון הורמונלי
טיפול טבעי באנדומיטריוזיס
טיפול טבעי בתסמונת קדם ווסתית (PMS)
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות (PCOS)
טיפול טבעי בבעיות פוריות
מערכת העיכול
טיפול טבעי באלרגיות
טיפול טבעי בצרבת
טיפול טבעי בדלקת בקיבה (גסטריטיס)
טיפול טבעי בעצירות
טיפול טבעי בנפיחות בטנית וגזים
טיפול טבעי בכולסטרול גבוה
השמנה וירידה במשקל
מתכונים
חומוס ביתי
קרקרים מקמח טף
דאל מעדשים כתומות
מרק עדשים וירקות טחון
מרק כתום עם ג'ינג'ר
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
לביבות בננה ושיבולת שועל
מאפינס ירקות
רול תמרים
פינוקי רעות
צרו קשר
מאפינס ירקות
ניתן להשתמש בקמח אורז מלא, קמח טף מלא, קמח קינואה
מרכיבים:
2 גזרים בינוניים
קישוא בינוני
חצי בצל בינוני
בטטה קטנה/חתיכת דלורית קטנה
4 פרחי ברוקולי (אפשר קפוא)
חופן פטרוזיליה ושמיר
4 כפות שיבולת שועל דקה
4 כפות קמח כוסמין (לתינוקות עדיף להתחיל עם קמח כוסמין לבן ולאט להחליף לקמח כוסמין מלא – כדי לא להכביד על מערכת העיכול של הקטנטנים)
כף טחינה (שוב לתינוקות טחינה משומשום לא מלא, לאט להחליף לטחינה משומשום מלא)
2 ביצים בינוניות (M)
שמן זית לשימון תבנית סיליקון עם שקעים
איך מכינים?
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קוצצים במעבד מזון את הירקות (או מגרדים בפומפיה) ואת הפטרוזיליה והשמיר
מעבירים לקערה ומוסיפים את שיבולת השועל, הטחינה, הביצים ומערבבים הכל
מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומעט מלח
משמנים קלות תבנית סיליקון עם שקעים
מכניסים לתנור לחצי שעה