top of page
רול תמרים
המצרכים:
-
500 גרם (1 חבילה) תמרים מגולענים
-
1.5 כוס אגוזי תערובת אגוזים ושקדים (אני ממליצה על אגוזי לוז, אגוזי מלך, פקאן ושקדים – כולם לא קלויים)
-
1.5 כפית קליפת תפוז מגוררת
-
2 כפות אבקת קקאו
איך מכינים?
-
קוצצים גס את תערובת האגוזים והשקדים
-
שמים בקערה בינונית את התמרים ומחממים אותם במיקרוגל כדקה, כדי לרכך אותם מעט.
-
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים (או לשים) לתערובת אחידה.
-
מחלקים את התערובת ל-3 חלקים שווים. יוצרים גליל ארוך מכל חלק (התערובת גמישה כמו פלסטלינה). – ניתן לעטוף את הגלילים בשבבי קוקוס, אגוזי מלך קצוצים דק, פיסטוקים קצוצים דק, שבבי שוקולד מריר 85% קצוץ דק או בשומשום מלא (להרטיב מעט את הגלילים על מנת שתיווצר הדבקה).
-
עוטפים את הגליל בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
-
לפני ההגשה חותכים לפרוסות.
למידע נוסף השאירו פרטים ואחזור אליכם
bottom of page