top of page
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
המצרכים:
-
2 גזרים בינוניים
-
קישוא בינוני
-
חצי בצל בינוני
-
בטטה קטנה/חתיכת דלורית /חתיכת דלעת
-
חופן פטרוזיליה
-
6 כפות שיבולת שועל דקה
-
כף טחינה (לתינוקות - טחינה משומשום לא מלא, לאט להחליף לטחינה משומשום מלא)
-
כף שמן זית
-
2 ביצים בינוניות (M)
איך מכינים?
-
מחממים תנור ל-180 מעלות..
-
קוצצים במעבד מזון את הירקות (או מגרדים בפומפיה)
-
מעבירים לקערה ומוסיפים את שיבולת השועל, הטחינה, הביצים ושמן הזית ומערבבים הכל
-
מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומעט מלח
-
משמנים קלות תבנית, יוצרים כדורים קטנים ומועכים ללביבות קטנות
-
מורחים מעט מאוד שמן זית על הלביבות
-
מכניסים לתנור לחצי שעה. אחרי חצי שעה הופכים את הלביבות לעוד 10-15 דקות.
למידע נוסף השאירו פרטים ואחזור אליכם
bottom of page