top of page
מאפינס ירקות
ניתן להשתמש בקמח אורז מלא, קמח טף מלא, קמח קינואה
המצרכים:
-
2 גזרים בינוניים
-
קישוא בינוני
-
חצי בצל בינוני
-
בטטה קטנה/חתיכת דלורית קטנה
-
4 פרחי ברוקולי (אפשר קפוא)
-
חופן פטרוזיליה ושמיר
-
4 כפות שיבולת שועל דקה
-
4 כפות קמח כוסמין (לתינוקות עדיף להתחיל עם קמח כוסמין לבן ולאט להחליף לקמח כוסמין מלא – כדי לא להכביד על מערכת העיכול של הקטנטנים)
-
כף טחינה (שוב לתינוקות טחינה משומשום לא מלא, לאט להחליף לטחינה משומשום מלא)
-
2 ביצים בינוניות (M)
-
שמן זית לשימון תבנית סיליקון עם שקעים
איך מכינים?
-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
קוצצים במעבד מזון את הירקות (או מגרדים בפומפיה) ואת הפטרוזיליה והשמיר
-
מעבירים לקערה ומוסיפים את שיבולת השועל, הטחינה, הביצים ומערבבים הכל
-
מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומעט מלח
-
משמנים קלות תבנית סיליקון עם שקעים
-
מכניסים לתנור לחצי שעה
למידע נוסף השאירו פרטים ואחזור אליכם
bottom of page