top of page
פינוקי רעות
המצרכים:
-
2 כוסות שיבולת שועל דק
-
2 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר או מלח
-
כוס תערובת אגוזים ושקדים: אגוזי לוז, שקדים, אגוזי מלך ופקאן שבורים לחתיכות לא גדולות
-
1/2 כוס טחינה גולמית מ-100% שומשום מלא ללא תוספת מלח
-
1/2 כוס סילאן (או 1/4 כוס סילאן ו1/4 כוס סירופ מייפל טהור)
-
כפית שטוחה של קינמון
איך מכינים?
-
מחממים תנור ל- 160 מעלות
-
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית
-
משטחים את התערובת ומהדקים אותה (אני ממש דופקת על התערובת עם כף מדידה מעץ על מנת להדק אותה היטב, שתיהיה כמה שיותר דחוסה)
-
מכניסים ל-25 דקות לתנור
-
מוציאים, חותכים לקוביות ושמים במקפיא לקירור
-
ממליצה לשמור במקפיא
-
אופציה לציפוי: ניתן להמיס שוקולד מריר 85% קקאו ולצפות טרם ההכנסה למקפיא.
למידע נוסף השאירו פרטים ואחזור אליכם
bottom of page